Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Drnovšček] |
UDK: | 634.63:664.34:543.2/.9:537.226 |
COBISS: |
4547704
![]() |
Št. ogledov: | 392 |
Št. prenosov: | 64 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffect of olive cultivar (Olea europaea) on chemical and dielectrical properties of olives and olive oil |
Sekundarne ključne besede: | olives;Olea europaea;olive fruit;olive oil;olive composition;fatty acid composition;phenolics;antioxidant capacity;free fatty acid;peroxide value;dielectrical properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 57 f., [2] f. pril. |
ID: | 12014798 |