magistrsko delo
Jana Drnovšček (Avtor), Tomaž Polak (Recenzent), Nataša Šegatin (Mentor), Rajko Vidrih (Komentor)

Povzetek

Vpliv sorte oljke (Olea europaea) na kemijske in dielektrične lastnosti plodov in olja

Ključne besede

oljka;Olea europaea;plodovi oljke;oljčno olje;sestava oljk;maščobno kislinska sestava;fenolne spojine;antioksidativna učinkovitost;proste maščobne kisline;peroksidno število;dielektrične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Drnovšček]
UDK: 634.63:664.34:543.2/.9:537.226
COBISS: 4547704 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 392
Št. prenosov: 64
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂeffect of olive cultivar (Olea europaea) on chemical and dielectrical properties of olives and olive oil
Sekundarne ključne besede: olives;Olea europaea;olive fruit;olive oil;olive composition;fatty acid composition;phenolics;antioxidant capacity;free fatty acid;peroxide value;dielectrical properties;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 57 f., [2] f. pril.
ID: 12014798