Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 664.34:543.635.3 |
COBISS: | 3148408 |
Št. ogledov: | 488 |
Št. prenosov: | 76 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Oxidative stability of Camelina sativa oil |
Sekundarne ključne besede: | oils vegetables;Camelina sativa oil;free fatty acids;phenolic compounds;tocopherols;oxidative stability;peroxide value;p-anisidine value; |
URN: | http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_nikolic_vojko.pdf |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | IX, 48 f. |
ID: | 12021426 |