| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2006 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] | 
| UDK: | 664.34:543.635.3 | 
| COBISS: | 3148408   | 
| Št. ogledov: | 488 | 
| Št. prenosov: | 76 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Oxidative stability of Camelina sativa oil | 
| Sekundarne ključne besede: | oils vegetables;Camelina sativa oil;free fatty acids;phenolic compounds;tocopherols;oxidative stability;peroxide value;p-anisidine value; | 
| URN: | http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_nikolic_vojko.pdf | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Strani: | IX, 48 f. | 
| ID: | 12021426 |