Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Bizjak] |
UDK: | 664.3:634.51:664.8.03:543.635 |
COBISS: | 4589176 |
Št. ogledov: | 388 |
Št. prenosov: | 85 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Fatty acid composition and antioxidant potential of walnut oil |
Sekundarne ključne besede: | walnuts;walnut oil;stability;storage;omega 3 fatty acid;fatty acids composition;free fatty acids;p-anisidine value;peroxide value;antioxidant potential;DPPH;Totox value;conjugated dienes;conjugated trienes; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 61 f. |
ID: | 12012623 |