magistrsko delo
Jurij Bizjak (Avtor), Tomaž Polak (Recenzent), Helena Abramovič (Mentor), Rajko Vidrih (Komentor)

Povzetek

Maščobnokislinska sestava in antioksidativni potencial orehovega olja

Ključne besede

oreh;orehovo olje;obstojnost;skladiščenje;omega 3 maščobne kisline;maščobnokislinska sestava;proste maščobne kisline;p-anizidinska vrednost;peroksidno število;antioksidativni potencial;DPPH;Totox vrednost;konjugirani dieni;konjugirani trieni;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Bizjak]
UDK: 664.3:634.51:664.8.03:543.635
COBISS: 4589176 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 388
Št. prenosov: 85
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fatty acid composition and antioxidant potential of walnut oil
Sekundarne ključne besede: walnuts;walnut oil;stability;storage;omega 3 fatty acid;fatty acids composition;free fatty acids;p-anisidine value;peroxide value;antioxidant potential;DPPH;Totox value;conjugated dienes;conjugated trienes;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 61 f.
ID: 12012623