| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [J. Bizjak] | 
| UDK: | 664.3:634.51:664.8.03:543.635 | 
| COBISS: | 4589176   | 
| Št. ogledov: | 388 | 
| Št. prenosov: | 85 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fatty acid composition and antioxidant potential of walnut oil | 
| Sekundarne ključne besede: | walnuts;walnut oil;stability;storage;omega 3 fatty acid;fatty acids composition;free fatty acids;p-anisidine value;peroxide value;antioxidant potential;DPPH;Totox value;conjugated dienes;conjugated trienes; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 61 f. | 
| ID: | 12012623 |