Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [K. Zalokar] |
UDK: | 664.34:543.2/.9:537.226 |
COBISS: | 4100472 |
Št. ogledov: | 309 |
Št. prenosov: | 72 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Correlation between classical determination methods of oxidation degree in vegetable oil and dielectric properties |
Sekundarne ključne besede: | oils;edible oils;sunflower oils;oil autooxidation;dielectric properties;fatty values;peroxide values;p-anisidine values;conjugated dienes;conjugated trienes;total polar compounds;TPM values; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 60 f., [17] f. pril. |
ID: | 12021352 |