magistrsko delo
Jerneja Mrak (Avtor), Helena Abramovič (Recenzent), Tomaž Požrl (Mentor), Nataša Šegatin (Komentor)

Povzetek

Priprava ajdovega slada

Ključne besede

pivo;ajda;encimska aktivnost;zaslajevanje;ajdov slad;kakovost slada;vsebnost vode;kongresna metoda;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Mrak]
UDK: 663.43:633.12:543.2/.9
COBISS: 4395128 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 361
Št. prenosov: 73
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Preparation of buckwheat malt
Sekundarne ključne besede: beer;buckwheat;enzme activity;malting;buckwheat malt;malt quality;moisture content;congress mashing;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 69 f.
ID: 12014809
Priporočena dela:
, magistrsko delo
, diplomsko delo, univerzitetni študij