magistrsko delo
Špelca Nagode (Avtor), Jasna Bertoncelj (Recenzent), Tomaž Požrl (Mentor)

Povzetek

Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline

Ključne besede

ajda;ajdov slad;zaslajevanje;kaljenje;fitinska kislina;vsebnost vode;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [Š. Nagode]
UDK: 633.12:663.43:543.635
COBISS: 4705656 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 356
Št. prenosov: 102
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of malting process on phytic acid content of buckwheat
Sekundarne ključne besede: buckwheat;buckwheat malt;malting;germinating;phytic acid;water content;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 73 f.
ID: 12014783