Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [Š. Nagode] |
UDK: | 633.12:663.43:543.635 |
COBISS: | 4705656 |
Št. ogledov: | 356 |
Št. prenosov: | 102 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Effect of malting process on phytic acid content of buckwheat |
Sekundarne ključne besede: | buckwheat;buckwheat malt;malting;germinating;phytic acid;water content; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 73 f. |
ID: | 12014783 |