magistrsko delo
Irena Kurent (Avtor), Tomaž Požrl (Mentor), Terezija Golob (Komentor)

Povzetek

Vpliv tehnoloških postopkov na vsebnost fitinske kisline v različnih vrstah kruha

Ključne besede

pekovski izdelki;moka;vrsta moke;tehnološki postopek;kruh;kislo testo;fitinska kislina;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Kurent]
UDK: 664.6:641.1:543.635
COBISS: 4712824 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 413
Št. prenosov: 68
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of precessing on phytic acid content in different types of bread
Sekundarne ključne besede: bakery products;flour;flour types;breadmaking procedures;bread;sourdough;phytic acid;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak.
Strani: IX, 64 f.
ID: 12014818