Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [I. Kurent] |
UDK: | 664.6:641.1:543.635 |
COBISS: | 4712824 |
Št. ogledov: | 413 |
Št. prenosov: | 68 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of precessing on phytic acid content in different types of bread |
Sekundarne ključne besede: | bakery products;flour;flour types;breadmaking procedures;bread;sourdough;phytic acid; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. |
Strani: | IX, 64 f. |
ID: | 12014818 |