| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Klepac] | 
| UDK: | 612.32/.33:634.64:547.973 | 
| COBISS: | 4672376   | 
| Št. ogledov: | 338 | 
| Št. prenosov: | 90 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Stability of anthocyanins during simulated in vitro digestion of pomegranate juice (Punica granatum L.) | 
| Sekundarne ključne besede: | nutrition physiology;simulated digestion;digestive system;antioxidants;phenolic compounds;anthocyanins;antioxidative activity;pomegranate;Punica granatum L.; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. | 
| Strani: | XIII, 84 f., [9] f. pril. | 
| ID: | 12014820 |