magistrsko delo (področje živilstva)
Tina Klepac (Avtor), Lea Pogačnik (Mentor)

Povzetek

Ugotavljanje stabilnosti antocianov med simulacijo prebave soka granatnega jabolka (Punica granatum L.) in vitro

Ključne besede

fiziologija prehrane;simulacija prebave;prebavni trakt;antioksidanti;fenolne spojine;antociani;antioksidativna aktivnost;granatno jabolko;Punica granatum L.;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Klepac]
UDK: 612.32/.33:634.64:547.973
COBISS: 4672376 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 338
Št. prenosov: 90
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Stability of anthocyanins during simulated in vitro digestion of pomegranate juice (Punica granatum L.)
Sekundarne ključne besede: nutrition physiology;simulated digestion;digestive system;antioxidants;phenolic compounds;anthocyanins;antioxidative activity;pomegranate;Punica granatum L.;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak.
Strani: XIII, 84 f., [9] f. pril.
ID: 12014820