magistrsko delo
Alenka Slatinek (Avtor), Tatjana Košmerl (Recenzent), Nataša Poklar Ulrih (Mentor)

Povzetek

Mikrokapsuliranje ekstrakta granatnega jabolka (Punica granatum L.)

Ključne besede

živilsko inženirstvo;kapsulacija;mikrokapsule;granatno jabolko;Punica granatum L.;rastlinski ekstrakti;alginat;pektin;fenolne spojine;antocianini;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Slatinek]
UDK: 664.022:615.014.6:547.56
COBISS: 4541048 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 352
Št. prenosov: 70
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Microencapsulation of pomegranate extract (Punica granatum L.)
Sekundarne ključne besede: food engineering;encapsulation;microcapsules;pomegranate;Punica granatum L.;plant extracts;alginate;pectin;phenolic compounds;anthocyanins;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 64 f.
ID: 12014802