| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Slatinek] | 
| UDK: | 664.022:615.014.6:547.56 | 
| COBISS: | 4541048   | 
| Št. ogledov: | 352 | 
| Št. prenosov: | 70 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Microencapsulation of pomegranate extract (Punica granatum L.) | 
| Sekundarne ključne besede: | food engineering;encapsulation;microcapsules;pomegranate;Punica granatum L.;plant extracts;alginate;pectin;phenolic compounds;anthocyanins; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XIII, 64 f. | 
| ID: | 12014802 |