magistrsko delo (področje živilstva)

Povzetek

Protimikrobna učinkovitost izvlečkov fenolnih spojin iz grozdnih tropin

Ključne besede

fenolne spojine;rastlinski izvlečki;grozdne tropine;vinska trta;Vitis vinifera;protimikrobne snovi;protimikrobna aktivnost;patogeni mikroorganizmi;minimalna inhibitorna koncentracija;MIK;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Jug Novšakj]
UDK: 547.56:663.26:579.24
COBISS: 4653688 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 354
Št. prenosov: 60
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace
Sekundarne ključne besede: phenolics;plant extracts;grape pomace;grapevine;Vitis vinifera;antimicrobials;antimicrobial activity;pathogens;minimum inhibitory concentration;MIC;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak.
Strani: XIV, 89 f., [4] f. pril.
ID: 12014821