Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [B. Keser] |
UDK: | 579.22+579.24:547.56 |
COBISS: | 3859064 |
Št. ogledov: | 1460 |
Št. prenosov: | 349 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of extracts from leaves and grape skins of grapevine varieties (Vitis vinifera L.) against food-borne pathogens |
Sekundarne ključne besede: | antimicrobials;plant extracts;phenolics;extracts of grape leaves;extracts of grape skins;grapevine;Vitis vinifera L.;pathogenes;Bacillus cereus;Escherichia coli;Salmonella infantis;Staphylococcus aureus;minimum inhibitory concentration;MIC; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 63 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
ID: | 23559 |