Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Krznar] |
UDK: | 579.24+579.26:547.56 |
COBISS: | 3774328 |
Št. ogledov: | 1751 |
Št. prenosov: | 342 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of simple phenolic compunds and extracts of rosemary and sage against different bacteria |
Sekundarne ključne besede: | antimicrobial compounds;plant extracts;rosemary extract;sage extract;epigallocatechin gallate;gallic acid;chlorogenic acid;dilution methods;minimal inhibitory concentration;minced meat;bacterial resistance;Staphylococcus aureus;Escherichia coli;Salmonella enteritidis;Salmonella typhimurium; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 70 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
ID: | 23534 |