Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [S. Piskernik] |
UDK: | 579.67 |
COBISS: | 4633464 |
Št. ogledov: | 410 |
Št. prenosov: | 78 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antimicrobial efficiency of plant extracts in vitro and in selected foods |
Sekundarne ključne besede: | antimicrobials;plant extracts;rosemary extract;antimicrobial activity;minimal inhibitory concentration;growth inhibition;Gram-positive bacteria;Gram-negative bacteria;pathogens;spoilage bacteria;in vitro;chichen meat juice;chicken meat;foods;apple juice; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | IX, 70, [15] f. |
ID: | 12016870 |