| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2011 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [D. Bavčar] |
| UDK: | 663.221(497.4):663.251/.252.4:547.52:543.9 |
| COBISS: |
3921016
|
| Št. ogledov: | 624 |
| Št. prenosov: | 204 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of maceration on aromatic properties of white wines from Primorska region |
| Sekundarne ključne besede: | wine;white wines;winemaking;maceration of pomace;berries addition;freezing of grapes;freezing of pomace;Malvasia Istriana;Ribolla Gialla;Zelen;aromatic compounds;phenolic compounds;chemical composition;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti, področje živilstva |
| Strani: | XV, 183 f., [10] f. pril. |
| ID: | 12016882 |