Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Bavčar] |
UDK: | 663.221(497.4):663.251/.252.4:547.52:543.9 |
COBISS: | 3921016 |
Št. ogledov: | 624 |
Št. prenosov: | 204 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of maceration on aromatic properties of white wines from Primorska region |
Sekundarne ključne besede: | wine;white wines;winemaking;maceration of pomace;berries addition;freezing of grapes;freezing of pomace;Malvasia Istriana;Ribolla Gialla;Zelen;aromatic compounds;phenolic compounds;chemical composition;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti, področje živilstva |
Strani: | XV, 183 f., [10] f. pril. |
ID: | 12016882 |