| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [S. Pergar] |
| UDK: | 663.2(497.4):504.7:543.9 |
| COBISS: |
4683384
|
| Št. ogledov: | 295 |
| Št. prenosov: | 57 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Impact of climate change on the content of alcohol in Slovenian wines |
| Sekundarne ključne besede: | enology;wine;wine quality;alcohol content;climate;climate change;global warming;physicochemical properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 51 f., [9] f. pril. |
| ID: | 12016959 |