diplomsko delo, univerzitetni študij
Samo Pergar (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Vpliv klimatskih sprememb na vsebnost alkohola v slovenskih vinih

Ključne besede

vinarstvo;vino;kakovost vina;vsebnost alkohola;klima;klimatske spremembe;globalno segrevanje;fizikalno-kemijske lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Pergar]
UDK: 663.2(497.4):504.7:543.9
COBISS: 4683384 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 295
Št. prenosov: 57
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of climate change on the content of alcohol in Slovenian wines
Sekundarne ključne besede: enology;wine;wine quality;alcohol content;climate;climate change;global warming;physicochemical properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 51 f., [9] f. pril.
ID: 12016959