Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Grubar] |
UDK: | 663.252.1/.3:543.2/.9 |
COBISS: | 4682104 |
Št. ogledov: | 355 |
Št. prenosov: | 82 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of the maceration time of grapes variety Blaufrankisch on extraction of polyphenols |
Sekundarne ključne besede: | wine;red wines;Blaufrankisch;wine quality;maceration;phenols;phenol compounds;anthocyanins;flavonoids;nonflavonoids;chemical structure; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | VIII, 43 f. |
ID: | 12016961 |