| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Grubar] |
| UDK: | 663.252.1/.3:543.2/.9 |
| COBISS: |
4682104
|
| Št. ogledov: | 355 |
| Št. prenosov: | 82 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of the maceration time of grapes variety Blaufrankisch on extraction of polyphenols |
| Sekundarne ključne besede: | wine;red wines;Blaufrankisch;wine quality;maceration;phenols;phenol compounds;anthocyanins;flavonoids;nonflavonoids;chemical structure; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | VIII, 43 f. |
| ID: | 12016961 |