diplomsko delo, univerzitetni študij
Jure Grubar (Avtor), Lea Pogačnik (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor)

Povzetek

Vpliv časa maceracije grozdja sorte Modra frankinja na ekstrakcijo polifenolov

Ključne besede

vino;rdeča vina;Modra frankinja;kakovost vina;maceracija;fenoli;fenolne spojine;antociani;flavonoidi;neflavonoidi;kemijska sestava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Grubar]
UDK: 663.252.1/.3:543.2/.9
COBISS: 4682104 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 355
Št. prenosov: 82
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of the maceration time of grapes variety Blaufrankisch on extraction of polyphenols
Sekundarne ključne besede: wine;red wines;Blaufrankisch;wine quality;maceration;phenols;phenol compounds;anthocyanins;flavonoids;nonflavonoids;chemical structure;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: VIII, 43 f.
ID: 12016961