Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Fingušt] |
UDK: | 621.798:637.5:543.92 |
COBISS: |
4682360
![]() |
Št. ogledov: | 354 |
Št. prenosov: | 67 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Effect of packaging with oxygen scavangers on the sensory quality of some meat products |
Sekundarne ključne besede: | food packaging;active packaging;oxygen scavangers;absorption oxygen;meat;meat products;ham;salami;patties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 39 f. |
ID: | 12016962 |