diplomsko delo, univerzitetni študij
Janja Fingušt (Avtor), Tomaž Požrl (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Mateja Lušnic Polak (Komentor)

Povzetek

Vpliv v embalažno enoto dodanih lovilcev kisika na senzorično kakovost nekaterih mesnih izdelkov

Ključne besede

pakiranje živil;aktivno pakiranje;lovilci kisika;absorpcija kisika;meso;mesni izdelki;šunka;salama;pleskavica;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Fingušt]
UDK: 621.798:637.5:543.92
COBISS: 4682360 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 354
Št. prenosov: 67
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of packaging with oxygen scavangers on the sensory quality of some meat products
Sekundarne ključne besede: food packaging;active packaging;oxygen scavangers;absorption oxygen;meat;meat products;ham;salami;patties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 39 f.
ID: 12016962
Priporočena dela:
, sodelovanje v izobraževalno dokumentarni seriji na 2. programu TV Slovenija, Ljubljana, 27. februar 2012 od 18.30 do 19.ure