| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Čuk] | 
| UDK: | 633.88:547.56:577.1+579.24 | 
| COBISS: | 4530552   | 
| Št. ogledov: | 350 | 
| Št. prenosov: | 84 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antioxidant and antimicrobial activity of extracts of phenolic compounds from basil (Ocimum basilicum) and thyme (Thymus citriodorus) | 
| Sekundarne ključne besede: | herbs;plant extracts;basil;Ocimum basilicum;lemon thyme;Thymus citriodorus;antioxidative activity;antimicrobial activity;antioxidants;phenolics;Campylobacter jejuni;Escherichia coli;Listeria monocytogenes;Staphylococcus aureus; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XII, 72 f. | 
| ID: | 12019002 |