Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Čuk] |
UDK: | 633.88:547.56:577.1+579.24 |
COBISS: | 4530552 |
Št. ogledov: | 350 |
Št. prenosov: | 84 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antioxidant and antimicrobial activity of extracts of phenolic compounds from basil (Ocimum basilicum) and thyme (Thymus citriodorus) |
Sekundarne ključne besede: | herbs;plant extracts;basil;Ocimum basilicum;lemon thyme;Thymus citriodorus;antioxidative activity;antimicrobial activity;antioxidants;phenolics;Campylobacter jejuni;Escherichia coli;Listeria monocytogenes;Staphylococcus aureus; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 72 f. |
ID: | 12019002 |