Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [I. Lojevec] |
UDK: | 637.52:664.9.022:543.2/.9 |
COBISS: | 4422008 |
Št. ogledov: | 329 |
Št. prenosov: | 61 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Effect of different hydrocolloids on texture profile of meat emulsions |
Sekundarne ključne besede: | meat emulsions;additives;phosphate;hydrocolloids;starch;carrageenan;xanthan;texture;colour;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 50 f. |
ID: | 12019008 |