| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [I. Lojevec] |
| UDK: | 637.52:664.9.022:543.2/.9 |
| COBISS: |
4422008
|
| Št. ogledov: | 329 |
| Št. prenosov: | 61 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of different hydrocolloids on texture profile of meat emulsions |
| Sekundarne ključne besede: | meat emulsions;additives;phosphate;hydrocolloids;starch;carrageenan;xanthan;texture;colour;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 50 f. |
| ID: | 12019008 |