diplomsko delo, univerzitetni študij
Igor Lojevec (Avtor), Mojca Korošec (Recenzent), Tomaž Polak (Mentor)

Povzetek

Vpliv različnih hidrokoloidov na teksturne lastnosti mesne emulzije

Ključne besede

mesna emulzija;aditivi;fosfati;hidrokoloidi;škrob;karagenan;ksantan;tekstura;barva;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Lojevec]
UDK: 637.52:664.9.022:543.2/.9
COBISS: 4422008 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 329
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of different hydrocolloids on texture profile of meat emulsions
Sekundarne ključne besede: meat emulsions;additives;phosphate;hydrocolloids;starch;carrageenan;xanthan;texture;colour;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 50 f.
ID: 12019008