| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Polanec] |
| UDK: | 663.223:543.92 |
| COBISS: |
4249464
|
| Št. ogledov: | 443 |
| Št. prenosov: | 109 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Sensory evaluation of sparkling wines |
| Sekundarne ključne besede: | wines;sparkling wines;traditional method;charmat method;sensory properties;sensory analysis;wine tasters; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 57 f., [27] f. pril. |
| ID: | 12021302 |