Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Polanec] |
UDK: | 663.223:543.92 |
COBISS: | 4249464 |
Št. ogledov: | 443 |
Št. prenosov: | 109 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Sensory evaluation of sparkling wines |
Sekundarne ključne besede: | wines;sparkling wines;traditional method;charmat method;sensory properties;sensory analysis;wine tasters; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 57 f., [27] f. pril. |
ID: | 12021302 |