diplomsko delo, univerzitetni študij
Maša Polanec (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Senzorično ocenjevanje penečih vin

Ključne besede

vino;peneče vino;klasični postopek;postopek charmat;senzorične lastnosti;senzorična analiza;ocenjevalci vin;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Polanec]
UDK: 663.223:543.92
COBISS: 4249464 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 443
Št. prenosov: 109
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Sensory evaluation of sparkling wines
Sekundarne ključne besede: wines;sparkling wines;traditional method;charmat method;sensory properties;sensory analysis;wine tasters;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 57 f., [27] f. pril.
ID: 12021302