Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 663.251/.253:543.61 |
COBISS: | 4235640 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 1566 |
Št. prenosov: | 356 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | vino;Malvazija;tehnološki postopki;klasična pridelava;maceracija drozge;zorenje vina na drožeh;sur lie;kemijska sestava;kemijske lastnosti;senzorična kakovost; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 125-135 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ101 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ1 |
Čas izdaje: | 2013 |
ID: | 9093504 |