Mojmir Wondra (Avtor), Kristina Kavčič (Avtor)

Povzetek

Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija

Ključne besede

wines;cv. Malvasia;winemaking;classical method;maceration;ageing wine on lees;sur lie;chemical composition;physico-chemical properties;sensory quality;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 663.251/.253:543.61
COBISS: 4235640 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1566
Št. prenosov: 356
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: vino;Malvazija;tehnološki postopki;klasična pridelava;maceracija drozge;zorenje vina na drožeh;sur lie;kemijska sestava;kemijske lastnosti;senzorična kakovost;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 125-135
Letnik: ǂLetn. ǂ101
Zvezek: ǂšt. ǂ1
Čas izdaje: 2013
ID: 9093504