Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Glavič] |
UDK: | 637.56:597.541:543.61:543.92 |
COBISS: | 4230520 |
Št. ogledov: | 254 |
Št. prenosov: | 51 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Chemical composition and culinary quality of anchovy (Engraulis encrasicolus) |
Sekundarne ključne besede: | fish;anchovy;Engraulis encrasicolus;sardine;Sardina pilchardus;chemical composition;physico-chemical properties;fatty acid composition;sensory properties;baked anchovy;marinated anchovy; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 55 f. |
ID: | 12021308 |