diplomsko delo, univerzitetni študij
Aleš Glavič (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Kemijska sestava in kulinarična uporabnost sardonov (Engraulis encrasicolus)

Ključne besede

ribe;sardoni;Engraulis encrasicolus;sardele;Sardina pilchardus;kemijska sestava;fizikalno-kemijske lastnosti;maščobnokislinska sestava;senzorične lastnosti;pečeni sardoni;marinirani sardoni;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Glavič]
UDK: 637.56:597.541:543.61:543.92
COBISS: 4230520 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 254
Št. prenosov: 51
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Chemical composition and culinary quality of anchovy (Engraulis encrasicolus)
Sekundarne ključne besede: fish;anchovy;Engraulis encrasicolus;sardine;Sardina pilchardus;chemical composition;physico-chemical properties;fatty acid composition;sensory properties;baked anchovy;marinated anchovy;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 55 f.
ID: 12021308
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij