diplomsko delo, univerzitetni študij
Diana Paveljšek (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Irena Rogelj (Mentor)

Povzetek

Identifikacija in primerjava vrst mlečnokislinskih bakterij v tradicionalnih ovčjih sirih s področja zahodnega Balkana

Ključne besede

siri;tradicionalni ovčji siri;mikrobiota sira;Kraški ovčji sir;Dolenjski ovčji sir;Bovški ovčji sir;Paški ovčji sir;Krčki ovčji sir;Travnički ovčji sir;Livanjski ovčji sir;Pirotski ovčji sir;Sjenički ovčji sir;mlečnokislinske bakterije;identifikacija bakterij;fenotipske metode;genotipske metode;BIOLOG;izolacija DNA;PCR;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [D. Paveljšek]
UDK: 579.67.083:637.35:636.3
COBISS: 4109944 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 339
Št. prenosov: 72
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Identification and comparison of lactic acid bacteria species from traditional ewes`cheeses frow western Balkan region
Sekundarne ključne besede: cheeses;traditional ewesʼ cheeses;microbial communities in cheese;Karst ewesʼ cheese;Dolenjski ewesʼ cheese;Bovški ewesʼ cheese;Paški ewesʼ cheese;Krčki ewesʼ cheese;Travnički ewesʼ cheese;Livanjski ewesʼ cheese;Pirotski ewesʼ cheese;Sjenički ewesʼ cheese;lactic acid bacteria;identification of bacteria;phenotypic methods;genotypic methods;BIOLOG;DNA isolation;PCR;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 76 f., [9] f. pril.
ID: 12021345