| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [D. Paveljšek] | 
| UDK: | 579.67.083:637.35:636.3 | 
| COBISS: | 4109944   | 
| Št. ogledov: | 339 | 
| Št. prenosov: | 72 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Identification and comparison of lactic acid bacteria species from traditional ewes`cheeses frow western Balkan region | 
| Sekundarne ključne besede: | cheeses;traditional ewesʼ cheeses;microbial communities in cheese;Karst ewesʼ cheese;Dolenjski ewesʼ cheese;Bovški ewesʼ cheese;Paški ewesʼ cheese;Krčki ewesʼ cheese;Travnički ewesʼ cheese;Livanjski ewesʼ cheese;Pirotski ewesʼ cheese;Sjenički ewesʼ cheese;lactic acid bacteria;identification of bacteria;phenotypic methods;genotypic methods;BIOLOG;DNA isolation;PCR; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XIII, 76 f., [9] f. pril. | 
| ID: | 12021345 |