Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Paveljšek] |
UDK: | 579.67.083:637.35:636.3 |
COBISS: | 4109944 |
Št. ogledov: | 339 |
Št. prenosov: | 72 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Identification and comparison of lactic acid bacteria species from traditional ewes`cheeses frow western Balkan region |
Sekundarne ključne besede: | cheeses;traditional ewesʼ cheeses;microbial communities in cheese;Karst ewesʼ cheese;Dolenjski ewesʼ cheese;Bovški ewesʼ cheese;Paški ewesʼ cheese;Krčki ewesʼ cheese;Travnički ewesʼ cheese;Livanjski ewesʼ cheese;Pirotski ewesʼ cheese;Sjenički ewesʼ cheese;lactic acid bacteria;identification of bacteria;phenotypic methods;genotypic methods;BIOLOG;DNA isolation;PCR; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 76 f., [9] f. pril. |
ID: | 12021345 |