diplomsko delo, univerzitetni študij
Eva Grohar (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Irena Rogelj (Mentor)

Povzetek

Kemijske in mikrobiološke značilnosti avtohtonih slovenskih ovčjih sirov

Ključne besede

siri;avtohtoni slovenski ovčji siri;Kraški ovčji sir;Bovški ovčji sir;Dolenjski ovčji sir;kemijska sestava;trdi siri;polnomastni siri;mikrobiota sira;enterokoki;laktobacili;mlečnokislinske bakterije;PCR-DGGE;relativna podobnost sevov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [E. Grohar]
UDK: 637.354:636.3:543.61:579.67
COBISS: 4249720 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 357
Št. prenosov: 112
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Chemical and microbiological characteristics of autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses
Sekundarne ključne besede: cheeses;autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses;Karst ewe`s cheese;Bovški ewe`s cheese;Dolenjski ewe`s cheese;chemical composition;hard cheeses;full-fat cheeses;microbial communities;enterococci;lactobacilli;lactic acid bacteria;PCR-DGGE;relative similarity of strains;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIV, 81 f., [6] f. pril.
ID: 12021300