Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [E. Grohar] |
UDK: | 637.354:636.3:543.61:579.67 |
COBISS: | 4249720 |
Št. ogledov: | 357 |
Št. prenosov: | 112 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Chemical and microbiological characteristics of autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses |
Sekundarne ključne besede: | cheeses;autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses;Karst ewe`s cheese;Bovški ewe`s cheese;Dolenjski ewe`s cheese;chemical composition;hard cheeses;full-fat cheeses;microbial communities;enterococci;lactobacilli;lactic acid bacteria;PCR-DGGE;relative similarity of strains; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIV, 81 f., [6] f. pril. |
ID: | 12021300 |