| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Markič] | 
| UDK: | 637.354:636.3:579.67 | 
| COBISS: | 4681336   | 
| Št. ogledov: | 312 | 
| Št. prenosov: | 61 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂuse of autochthonous starter culture in traditional chese[!] production | 
| Sekundarne ključne besede: | cheeses;autochthonous slovenian ewe's cheeses;Karst ewe's chees;starter culture;autochthonous starter culture;strains;microbial population;molecular genetic methods;DNA;PCR;RAPD;antimicrobial activity; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 60 f., [1] f. pril. | 
| ID: | 12016963 |