proučevanje dinamike mikrobne populacije
Maja Markič (Avtor), Sonja Smole Možina (Recenzent), Bogdan Perko (Mentor), Andreja Čanžek Majhenič (Komentor)

Povzetek

Uporaba avtohtone starterske kulture v izdelavi tradicionalnega sira

Ključne besede

siri;avtohtoni slovenski ovčji siri;Kraški ovčji sir;starterske kulture;avtohtone starterske kulture;sevi;mikrobna populacija;molekularne genetske metode;DNA;PCR;RAPD;protimikrobna aktivnost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Markič]
UDK: 637.354:636.3:579.67
COBISS: 4681336 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 312
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂuse of autochthonous starter culture in traditional chese[!] production
Sekundarne ključne besede: cheeses;autochthonous slovenian ewe's cheeses;Karst ewe's chees;starter culture;autochthonous starter culture;strains;microbial population;molecular genetic methods;DNA;PCR;RAPD;antimicrobial activity;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 60 f., [1] f. pril.
ID: 12016963