diplomsko delo, univerzitetni študij
Marjan Rener (Avtor), Andrej Plestenjak (Recenzent), Blaž Cigić (Mentor)

Povzetek

Vpliv rezanja in kontrolirane atmosfere na vsebnost vitamina C v zelju

Ključne besede

skladiščenje zelenjave;zelje;narezano zelje;kontrolirana atmosfera;vitamin C;askorbinska kislina;dehidroaskorbinska kislina;dihanje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 664.8.035:635.34:577.16
COBISS: 3244920 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 338
Št. prenosov: 69
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of cutting and controlled atmosphere on vitamin C content in cabbage
Sekundarne ključne besede: storage of vegetables;cabbage;shredded cabbage;conttrolled atmosphere;vitamin C;ascorbic acid;dehydroascorbic acid;respiration;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XII, 73 f.
ID: 12021371