diplomsko delo, univerzitetni študij
Matejka Fajs (Avtor), Marjan Simčič (Recenzent), Andrej Plestenjak (Mentor)

Povzetek

Uporaba emulgatorjev na osnovi monogliceridov v pekarstvu

Ključne besede

pekovski izdelki;kruh;pšenični kruh;aditivi;pekovski aditivi;emulgatorji;monogliceridi;E471;staranje kruha;specifični volumen kruha;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 664.661.002.3:544
COBISS: 3216248 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 314
Št. prenosov: 56
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Use of emulsifier monoglycerides in breadmaking
Sekundarne ključne besede: bakery products;bread;wheat bread;additives;bakery additives;emulsifiers;monoglycerides;E471;bread staling;specific volume of bread;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XI, 51 f.
ID: 12021385