| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 664.661.002.3:544 |
| COBISS: |
3216248
|
| Št. ogledov: | 314 |
| Št. prenosov: | 56 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Use of emulsifier monoglycerides in breadmaking |
| Sekundarne ključne besede: | bakery products;bread;wheat bread;additives;bakery additives;emulsifiers;monoglycerides;E471;bread staling;specific volume of bread; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XI, 51 f. |
| ID: | 12021385 |