diplomsko delo, univerzitetni študij
Vesna Slemenšek (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Andrej Plestenjak (Mentor)

Povzetek

Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhov

Ključne besede

pekovski izdelki;kruh;pšenični kruh;aditivi;pekovski aditivi;encimi;sladna moka;staranje kruha;specifični volumen kruha;trdota kruha;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [V. Slemenšek]
UDK: 664.64.016:664.641.12:664.644.5
COBISS: 3466104 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1221
Št. prenosov: 446
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of malt flour addition on quality of wheat bread
Sekundarne ključne besede: bakery products;bread;wheat bread;additives;bakery additives;enzymes;malt flour;bread staling;specific volume of bread;hardness of bread;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 49 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;
ID: 23437
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij