Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [V. Slemenšek] |
UDK: | 664.64.016:664.641.12:664.644.5 |
COBISS: | 3466104 |
Št. ogledov: | 1221 |
Št. prenosov: | 446 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of malt flour addition on quality of wheat bread |
Sekundarne ključne besede: | bakery products;bread;wheat bread;additives;bakery additives;enzymes;malt flour;bread staling;specific volume of bread;hardness of bread; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 49 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva; |
ID: | 23437 |