diplomsko delo, univerzitetni študij
Lidija Lah (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor)

Povzetek

Vsebnost maščob in maščobnokislinska sestava mesa kuncev različnih pasemskih linij, spolov in starosti

Ključne besede

meso;kunci;kunčje meso;SIKA;linije kuncev;starost kuncev;spol kuncev;maščobe;maščobne kisline;prehranska vrednost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 637.5:636.92:543.635.3
COBISS: 3189368 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 287
Št. prenosov: 50
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Content of fat and fatty acid composition in rabbit meat of different line, sex and ages
Sekundarne ključne besede: meat;rabbits;rabbit meat;SIKA;line rabbit;rabbit age;rabbit sex;fats;fatty acids;nutritional values;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: X, 72 f.
ID: 12021423