| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2010 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 637.56:597.3:543.635.9:543.9 | 
| COBISS: | 3861368   | 
| ISSN: | 1581-9175 | 
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica | 
| Št. ogledov: | 967 | 
| Št. prenosov: | 315 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Maščobnokislinski profil in prehranska vrednost jadranske sardele (Sardina pilchardus Walb.) v odvisnosti od sezone ulova | 
| Sekundarne ključne besede: | živila;ribe;jadranska sardela;Sardina pilchardus Walb.;sestava;kemijska sestava;maščobne kisline;prehranska vrednost;letni čas; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 95-101 | 
| Letnik: | ǂVol. ǂ96 | 
| Zvezek: | ǂno. ǂ2 | 
| Čas izdaje: | 2010 | 
| ID: | 1729571 |