Monika Marin (Avtor), Tomaž Polak (Avtor), Lea Demšar (Avtor), Božidar Žlender (Avtor)

Povzetek

Variations in the fatty acid composition and nutritional value of Adriatic sardine (Sardina pilchardus Walb.) through the fishing season

Ključne besede

food;fish;Adriatic sardine;Sardina pilchardus Walb.;composition;chemical composition;fatty acids;nutritional values;fishing season;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 637.56:597.3:543.635.9:543.9
COBISS: 3861368 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 967
Št. prenosov: 315
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Maščobnokislinski profil in prehranska vrednost jadranske sardele (Sardina pilchardus Walb.) v odvisnosti od sezone ulova
Sekundarne ključne besede: živila;ribe;jadranska sardela;Sardina pilchardus Walb.;sestava;kemijska sestava;maščobne kisline;prehranska vrednost;letni čas;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 95-101
Letnik: ǂVol. ǂ96
Zvezek: ǂno. ǂ2
Čas izdaje: 2010
ID: 1729571