diplomsko delo, univerzitetni študij
Andrej Grašič (Avtor), Janez Salobir (Recenzent), Antonija Holcman (Mentor), Alenka Levart (Komentor)

Povzetek

Vpliv energijske vrednosti krme in dodanega koruznega drobljenca v zadnjem mesecu pitanja na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa

Ključne besede

perutnina;kopuni;prelux-G;meso;sestava;kemijska sestava;maščobne kisline;surove beljakovine;celokupne maščobe;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Grašič]
UDK: 636.5.084/.087(043.2)
COBISS: 2818696 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 206
Št. prenosov: 40
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of energy level and corn meal additive in capon diet on the chemical and fatty acid composition of meat
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: X, 43 f., [1] f. pril.
ID: 12333852