diplomsko delo, univerzitetni študij
Barbara Pirš (Avtor), Silvester Žgur (Recenzent), Antonija Holcman (Mentor), Alenka Levart (Komentor)

Povzetek

Vpliv energijske vrednosti krme na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa

Ključne besede

perutnina;kopuni;prehrana živali;krma;energijska vrednost;kemijska sestava;maščobne kisline;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [B. Pirš]
UDK: 636.5:637.5(043.2)
COBISS: 2731400 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 197
Št. prenosov: 40
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of energy level in capon diet on the chemical and fatty acid composition of meat
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: IX, 46 f., [2] f. pril.
ID: 12341725