diplomsko delo
Anita Janiš Tandler (Avtor), Dušan Terčič (Recenzent), Antonija Holcman (Mentor)

Povzetek

Vsebnost holesterola in maščobnokislinska sestava jajc kokoši prelux-G iz baterijske in ekološke reje

Ključne besede

perutnina;kokoši;prelux-G;jajca;holesterol;maščobne kisline;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Janiš Tandler]
UDK: 636.5:637.4(043.2)
COBISS: 3775368 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 214
Št. prenosov: 39
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Cholesterol content and fatty acid composition of eggs laid by laying hens kept in battery cages and in organic farming system
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Odd. za zootehniko
Strani: X, 55 f., [6] f. pril.
ID: 12335986