študijsko gradivo teoretičnih laboratorijskih vaj za študente pri predmetu Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja

Povzetek

Predelava grozdja

Ključne besede

vinarstvo;vino;laboratorijska oprema;senzorična analiza;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 663.252:543.2/.9
COBISS: 44446723 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 338
Št. prenosov: 71
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Strani: 1 spletni vir (1 datoteka PDF (98 str.))
ID: 12795256
Priporočena dela:
, študijsko gradivo teoretičnih laboratorijskih vaj za študente pri predmetu Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja
, diplomsko delo
, diplomsko delo, univerzitetni študij