Povzetek

The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties

Ključne besede

Pinot Noir;wine colour;yeasts;non-Saccharomyces;sensory;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 69601795 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0022-5142
Št. ogledov: 1334
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Strani: str. 664-672
Letnik: ǂVol. ǂ102
Zvezek: ǂiss. ǂ2
Čas izdaje: 2022
DOI: 10.1002/jsfa.11395
ID: 13112509