Povzetek

Yeasts and wine colour

Ključne besede

yeast;Saccharomyces;non-Saccharomyces;wine colour;pyranoanthocyanins;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 663
COBISS: 5519355 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1847-3466
Št. ogledov: 2965
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 291-302
Letnik: ǂVol. ǂ11
Zvezek: ǂno. ǂ2
Čas izdaje: 2019
DOI: 10.17508/CJFST.2019.11.2.17
ID: 11345269
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, ǂa ǂlaboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption