ǂa ǂlaboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption

Povzetek

The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour: a laboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption

Ključne besede

non-Saccharomyces yeast;hydroxycinnamate decarboxylase activity;sequential fermentation;vinylphenolic pyranoanthocyanins;anthocyanin adsorption;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 5559803 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0023-6438
Št. ogledov: 2378
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 1-9
Letnik: ǂVol. ǂ123
Zvezek: ǂ[article no.] ǂ109072
Čas izdaje: 2020
DOI: 10.1016/j.lwt.2020.109072
ID: 11383827
Priporočena dela:
, ǂa ǂlaboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption
, ni podatka o podnaslovu