diplomsko delo
Špela Kratochwill (Avtor), Dario Berginc (Mentor)

Povzetek

V diplomskem delu so predstavljeni dejavniki uspešnosti v restavracijah v Sloveniji. Obravnavane restavracije so restavracije, ki so bile nagrajene z Michelinovo zvezdico ali Michelinovim krožnikom. Dejavnike uspešnosti in kriterije Michelinovega vodiča smo analizirali s pomočjo intervjujev vodij naštetih restavracij. Namen diplomskega dela je predstaviti specifično smer gostinske dejavnosti ter vodenje restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika dejavnikov uspešnosti. Cilji diplomskega dela so raziskati, katere so bistvene značilnosti uspešnosti poslovanja restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika uspešnosti, na osnovi pridobljenih primarnih in sekundarnih podatkov pa opredeliti kriterije za doseg nivoja Michelinovega vodiča in s tem pridobitev nagrade Michelinove zvezdice ter raziskati, analizirati in predstaviti primer organizacij oziroma restavracij Hiša Franko, Restavracija Dam, JB restavracija, AS in Cubo ter jih med seboj primerjati.

Ključne besede

dejavniki uspešnosti;kriteriji ocenjevanja;Michelinova zvezdica;Michelinov vodič;restavracija;gostinska panoga;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: GEA College - FP - Gea College - Fakulteta za podjetništvo
Založnik: [Š. Kratochwill]
UDK: 005(043.3)
COBISS: 73923331 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 48
Št. prenosov: 3
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Študijski program: 0000801
Konec prepovedi (OpenAIRE): 1970-01-01
Komentar na gradivo: GEA College, Fak. za podjetništvo
Strani: 38 str.
ID: 13264734