magistrsko delo

Povzetek

Vpliv covid-19 krize na stališča slovenskih potrošnikov do lokalno pridelane hrane

Ključne besede

Slovenija;prehrana;živilska industrija;poreklo blaga;potrošnik;izbira;ponudba;povpraševanje;analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [L. Subić]
UDK: 366
COBISS: 64530947 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 223
Št. prenosov: 17
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂimpact of the covid-19 crisis on Slovenian consumer attitudes towards locally-sourced food products
Sekundarne ključne besede: Slovenia;nutrition;food industry;country of origin;consumer;choice;supply;demand;analysis;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak.
Strani: VI, 75, 60 str.
ID: 13303373