Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2022 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL EF - Ekonomska fakulteta |
Založnik: | [A. Kristančič] |
UDK: | 658.8 |
COBISS: |
128710659
![]() |
Št. ogledov: | 79 |
Št. prenosov: | 20 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Local food consumption during COVID-19 crisis and an increase of social food commerce in Slovenia |
Sekundarne ključne besede: | marketing;sales;consumption;nutrition;food industry;country of origin;online shopping; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak. |
Strani: | III, 59, 29 str. |
ID: | 17340977 |