Tilen Zamljen (Avtor), Metka Hudina (Avtor), Robert Veberič (Avtor), Ana Slatnar (Avtor)

Povzetek

Biostimulative effect of amino acids and green algae extract on capsaicinoid and other metabolite contents in fruits of Capsicum spp.

Ključne besede

biostimulanti;aminokisline;zelene alge;kapsaicinoid;sekundarni metaboliti;Capsicum sp.;Biostimulants;capsaicinoids;fruit quality;organic acids;sugars;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 635
COBISS: 84493571 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2196-5641
Št. ogledov: 134
Št. prenosov: 43
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: biostimulanti;aminokisline;zelene alge;kapsaicinoid;sekundarni metaboliti;Capsicum sp.;
Vrsta dela (COBISS): Članek v reviji
Strani: str. 1-12
Letnik: ǂVol. ǂ8
Zvezek: ǂArt. no. ǂ63
Čas izdaje: 2021
DOI: 10.1186/s40538-021-00260-5
ID: 13918243