Ana Slatnar (Avtor), Jerneja Jakopič (Avtor), Franci Štampar (Avtor), Robert Veberič (Avtor), Polona Jamnik (Avtor)

Povzetek

The effect of bioactive compounds on in vitro and in vivo antioxidant activity of different berry juices

Ključne besede

jagodičevje;sok;antioksidanti;antioksidativna aktivnost;fenolne spojine;fenoli;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.7:577.1
COBISS: 7298169 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1932-6203
Št. ogledov: 942
Št. prenosov: 310
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: Str. 1-8
Letnik: ǂVol. ǂ7
Zvezek: ǂissue ǂ10
Čas izdaje: 2012
DOI: 10.1371/journal.pone.0047880
ID: 1445199
Priporočena dela:
, comparison, changes and improvement of polyphenolic compounds during technological phases
, diplomsko delo univerzitetnega študijskega programa I. stopnje
, diplomsko delo univerzitetnega študijskega programa I. stopnje