oddaja Pod pokrovko

Povzetek

Molekularna gastronomija

Ključne besede

živila;prehrana;molekularna gastronomija;priprava jedi;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Radiotelevizija Slovenija, Radio Slovenija
UDK: 641.5+641.1:543.9
COBISS: 4194424 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1037
Št. prenosov: 213
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
ID: 1445960
Priporočena dela:
, oddaja Pod pokrovko
, oddaja Pogled v znanost
, ni podatka o podnaslovu
, how good practices can contribute?