how good practices can contribute?
Peter Raspor (Avtor)

Povzetek

Total food chain safety

Ključne besede

živila;prehranska veriga;varnost živil;dobre prakse;dobra prehranska praksa;GNP;surovine;predelava;transport;skladiščenje;priprave jedi;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 664+613.31
COBISS: 3409016 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0924-2244
Št. ogledov: 1378
Št. prenosov: 264
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 405-412
Zvezek: ǂVol. ǂ19
Čas izdaje: 2008
ID: 1445818