W. P. Edwards (Avtor)

Povzetek

The science of sugar confectionery

Ključne besede

živila;živilska tehnologija;konditorstvo;konditorski izdelki;bonboni;karamele;žvečilni gumi;sladkor;sladkorni izdelki;sirupi;želirna sredstva;emulgatorji;aditivi;barvila;arome;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Cambridge
Tipologija: 0 - Ni določena
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Royal Society of Chemistry
UDK: 664.144:641.1
COBISS: 4276344 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 0-85404-593-7
Št. ogledov: 1285
Št. prenosov: 302
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Sekundarne ključne besede: Confectionery;Analysis;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: X, 166 str.
ID: 1445989
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, sodelovanje v dokumentarni oddaji na 1. programu TV Slovenija, 17.02.2013 ob 21.55
, oddaja Glasovi svetov
, oddaja na Radio Slovenija 1. program, Ljubljana, 25.03.2013 ob 14.30