| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2020 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UP FM - Fakulteta za management |
| Založnik: | [J. Ozimek] |
| UDK: | 339.183:631.147(043.2) |
| COBISS: |
26928387
|
| Št. ogledov: | 853 |
| Št. prenosov: | 39 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | organic food;marketing of organic food;characteristics of the ecological consumer;price;the mark and the origin;motivation;hypotheses;promotion; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. na Primorskem, Fak. za management |
| Strani: | VIII, 41 str., [3] str. pril. |
| ID: | 16033398 |