Terezija Golob (Avtor), Jasna Bertoncelj (Avtor), Mojca Korošec (Avtor)

Povzetek

Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka

Ključne besede

prehrana;prehranska vlaknina;fiziološki učinki prehranske vlaknine;zdravje;živila rastlinskega izvora;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 613.26+641.1
COBISS: 4148600 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1238
Št. prenosov: 224
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: nutrition;dietary fibre;physiological effects of dietary fiber;health;plant-derived food;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 201-211
Letnik: ǂLetn. ǂ99
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: 2012
ID: 1726003