diplomsko delo, univerzitetni študij
Tina Smolič (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Jasna Bertoncelj (Mentor)

Povzetek

Vsebnost prehranske vlaknine v živilih rastlinskega izvora

Ključne besede

živila rastlinskega izvora;zelenjava;kruh;sadje;prehranska vlaknina;topna prehranska vlaknina;netopna prehranska vlaknina;določanje vsebnosti prehranske vlaknine;energijska vrednost prehranske vlaknine;analizne metode;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Smolič]
UDK: 641.1+613.26:543.635.2
COBISS: 4212088 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 438
Št. prenosov: 74
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Dietary fibre content in foods of plant origin
Sekundarne ključne besede: foods of plant origin;vegetables;bread;fruits;dietary fibre;soluble dietary fibre;insoluble dietary fibre;determination of dietary fibre content;energy value of dietary fibre;analytical methods;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 57 f.
ID: 12021313