| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Smolič] |
| UDK: | 641.1+613.26:543.635.2 |
| COBISS: |
4212088
|
| Št. ogledov: | 438 |
| Št. prenosov: | 74 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Dietary fibre content in foods of plant origin |
| Sekundarne ključne besede: | foods of plant origin;vegetables;bread;fruits;dietary fibre;soluble dietary fibre;insoluble dietary fibre;determination of dietary fibre content;energy value of dietary fibre;analytical methods; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 57 f. |
| ID: | 12021313 |