Povzetek

Hkratna določitev amino kislin in biogenih aminov v vzorcih jabolčnega soka, ciderja in vina s HPLC-UV

Ključne besede

vino;jabolčni sok;HPLC-UV;amino kisline;biogeni amini;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 54
COBISS: 142353923 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 263
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: Str. 109
ID: 18051205
Priporočena dela:
, diplomsko delo univerzitetnega študijskega programa I. stopnje
, predavanje na Akademiji o teranu, trajnostni razvoj kmetijstva in turizma na čezmejnem Krasu, Štanjel, 8. november 2018