Povzetek

Aqueous biphasic systems as a key tool for food processing

Ključne besede

biokemija;aditivi;biomolekule;dvofazni vodni sistemi;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: KI - Kemijski inštitut
Založnik: Elsevier
UDK: 577
COBISS: 142971395 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2214-8000
Št. ogledov: 138
Št. prenosov: 65
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: biokemija;aditivi;biomolekule;dvofazni vodni sistemi;
Komentar vira: Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 24. 2. 2023;
Strani: str. 1-24
Letnik: ǂVol. ǂ50
Zvezek: [article no.] 100991
Čas izdaje: Apr. 2023
DOI: 10.1016/j.cofs.2023.100991
ID: 18085199